~ Esittely ~

Hei!

Olen Mette, valokuvaaja, jolle visuaalisesti kauniiden ja harmonisten kuvien luominen on tärkeää. Valokuvaus on ollut elämässäni mukana aina, aktiivisemmin olen kuvannut noin 10 vuotta ja näin aikuisiällä olen tehnyt harrastuksesta ammatin opiskelemalla valokuvausta sekä audiovisuaalista viestintää.
Aloitin kuvailemalla paljon luontoa ja merta, luonto on ollut minulle aina tärkeä, meren äärellä omat ajatukset saavat tilaa ja monet ideat alkunsa. Pikkuhiljaa kuvauksissani siirryin eläimistä, hevosista, kissoista ja koirista ihmisiin, ja olen huomannut kuinka mielenkiintoista ja antoisaa ihmisten kuvaaminen onkaan, parhaat lopputulokset tuovat myös hyvän mielen itselle.
Pyrin tallentamaan ainutlaatuisia hetkiä ja tunnelmia, joissa pienet ilon hetket ja aitous korostuvat. Käytän erilaisia tekniikoita ja luovia lähestymistapoja saadakseni kauniita ja tunteita herättäviä kuvia. Kiinnitän erityistä huomiota valaistukseen, väripalettiin ja kompositioon, jotta lopputulos olisi visuaalisesti houkutteleva.
Kuvien luominen ja taltioiminen on minulle elämäntapa. Pyrin aina välittämään tarinoita ja tunteita kuviini visuaalisten elementtien avulla. Minua kiinnostavat myös pienet yksityiskohdat, makrokuvaus on yksi lempiaiheistani ja kuvamuistoissani onkin monen monta kuvaa kastepisaroista ja leppäkerttujen pisteistä. Mielelläni kuvaan talteen myös maisemakuvauksissa nämä pienet löytöni luonnosta.
Rakennuskuvaukset ovat myös minulle mieleisiä, erityisesti kirkot. Ehkä siksi että kirkoista löytyy aina paljon kauniita yksityiskohtia.
Minulle on tärkeää luoda lämmin ja rento ilmapiiri kuvauksissa, jotta voimme yhdessä saada aikaan upeita ja aitoja kuvia. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja pyrin ymmärtämään heidän visioitaan kuvista. Minulle valokuvaus on taiteen muoto, jossa voin ilmaista luovuuttani ja näyttää maailman uusista näkökulmista. Pyrin etsimään epätavallisia kuvakulmia ja näkökulmia, jotka antavat kuville ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen ilmeen.
Minulle valokuvaus on tapa tallentaa ja jakaa kauniita hetkiä elämästä. Pyrin vangitsemaan aitoja tunteita ja iloisia hetkiä kuvieni avulla.

Asun Espoossa, teen kuvauskeikkoja eniten Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, mutta tarvittaessa pääsen myös reissaamaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Jos sinulla on mielessäsi idea kuvauksista, paikasta, tyylistä tai teemasta, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan se yhdessä!

Ollaan yhteyksissä!

Terveisin;
MetteKoo

~ Kuvagalleria ~

Lisää ottamiani kuvia löytyy Instagram tililtäni.

~ Palvelut ~

Yrityskuvaus:

Pyrin tallentamaan yrityksen ammattimaisuuden, brändin ja yrityskulttuurin. Tavoitteenani on luoda visuaalisesti houkuttelevia kuvia, jotka vahvistavat yrityksen viestintää ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita.

Juhlakuvaus:

Juhlakuvauksessa pyrin tallentamaan ainutlaatuisia hetkiä ja juhlatunnelmaa. Haluan ikuistaa iloisia ja tunteikkaita hetkiä, jotka luovat unohtumattomia muistoja. Käytän valoa, värejä ja asettelua luomaan kuvia, jotka välittävät juhlan ilmapiiriä ja tunnelmaa.

Tapahtumakuvaus:

Tapahtumakuvauksessa pyrin tallentamaan eläviä hetkiä ja tapahtuman energistä tunnelmaa. Haluan vangita tärkeitä hetkiä, esiintyjiä ja osallistujia, sekä tallentaa tapahtuman yleisilmettä.

Henkilökuvaus:

Henkilökuvaus on mahdollisuus tallentaa ainutlaatuisia hetkiä ja ikuistaa henkilön persoonallisuus. Pyrin luomaan kuvia, jotka heijastavat henkilön ainutlaatuisuutta ja luonteenpiirteitä. Käytän valaistusta, asettelua ja taustaa tuomaan esiin henkilön parhaita puolia ja välittämään heidän tarinansa.

Maisemakuvaus:

Maisemakuvaus tarjoaa mahdollisuuden tallentaa upeita luontokohteita, kauniita maisemia ja luonnon rauhaa. Pyrin vangitsemaan maiseman kauneuden, tunnelman ja ainutlaatuisuuden. Käytän erilaisia tekniikoita ja valaistusta saadakseni parhaan lopputuloksen. Käytän myös kompositiota ja linjoja luodakseni kiehtovia ja tasapainoisia kuvia.

Lapsikuvaus:

Lapsikuvaus on täynnä iloa, spontaaniutta ja elinvoimaa. Pyrin tallentamaan lapsen luontaisen ilon, uteliaisuuden ja aitouden. Käytän leikkisyyttä ja pelejä saadakseni lapset rentoutumaan kameran edessä ja tulemaan esiin omana itsenään. Tärkeintä minulle on tallentaa ainutlaatuisia hetkiä, jotka vanhemmat voivat tallentaa vuosiksi eteenpäin.

Tuotekuvaus:

Tarjoan korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotekuvia, jotka auttavat esittelemään tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Eläinkuvaus:

Eläinkuvauksissa pyrin ikuistamaan eläinten luonteen, ilmeet ja liikkeet kauniisti ja aidosti.

~ Muut palvelut ~

Kuvien korjaus:

Korjaan kuvien yleisimmät ongelmat, kuten punasilmäisyyden, valotuksen epätasaisuudet, vääristymät ja tarkennusvirheet. Pyrin palauttamaan kuvat niiden parhaaseen mahdolliseen kuntoon säilyttäen niiden alkuperäisen ilmeen.

Kuvamanipulaatio:

Jos kaipaat erikoisempia kuvitusratkaisuja tai haluat yhdistää useita kuvia luodaksesi uniikkeja visuaalisia elementtejä, voin auttaa sinua luovassa kuvamanipulaatiossa. Toteutan erilaisia ideoita ja visuaalisia efektejä kuvien avulla, jotta voit saavuttaa haluamasi lopputuloksen.

Kuvien skaalaus ja rajaus:

Tarvitsetko kuvia eri kokoihin tai haluatko rajata kuvan tiettyyn muotoon? Voin auttaa skaalaamaan ja rajaamaan kuvia tarpeidesi mukaan.

Pienet videotyöt:

Voin auttaa sinua luomaan lyhyitä ja vaikuttavia videoita eri tarkoituksiin. Oli kyseessä sitten yritysvideo, tuote-esittely, some-mainos tai muu visuaalinen viestintä, luon ammattimaisia videoita.

Kuvankäsittely:

Voin auttaa sinua muokkaamaan ja parantamaan kuvia ammattimaisesti eri tarkoituksiin. Luontovalokuvaus, tapahtumakuvat, mainosmateriaali, tuotekuvat tai henkilökohtaiset kuvat.

Somemainokset:

Voin auttaa sinua luomaan houkuttelevia ja vaikuttavia mainoksia eri sosiaalisen median alustoille.

Graafinen suunnittelu:

Toteutan sekä suunnittelen yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi logon tai tarpeen mukaan toteutan isompiakin graafisia suunnitelutöitä.

Kotisivut:

Toteutan sekä suunnittelen yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi kotisivut.

~ Hinnasto ~

Hinnat eivät sisällä ALV.

Palvelut:


Tuntihinta: 100€/alkava tunti (1. tunti 150€)
Matkakulut: 0,50€/km
Kuvankäsittely: 50€, sisältää asiakkaan valitsemaa 5 kuvaa. Lisäkuvat 20€/kuva
Huom.! Pidemmistä (yli 2h) kuvaustapahtumista peritään varausmaksu: 100€ (vähennetään lopullisesta hinnasta).


Muut palvelut:


Pyydä erillinen tarjous.

~ Yhteydenotto ~